workshops

 

minimaal 3, maximaal 5 personen in het atelier


 

Wil je werken met klei op een andere manier uitproberen dan via de lessen? Zoek wat vrienden, collega’s of familie bij elkaar en kom samen een workshop volgen. Zomaar, voor de gezelligheid iets voor jezelf maken. Maar je kunt ook voor een vrijgezellen-dag, een bruidspaar dat een jubileum viert, een collega die afscheid neemt of met pensioen gaat of voor familie of vrienden die gaan emigreren een thee/koffie-servies of een nest schalen komen decoreren met zelf bedachte decoraties. Zo heb je een origineel cadeau en, voor hen, een prachtig aandenken.

 

individueel werk: met vrienden, vriendinnen, collega's, familie

  • een beeld, organische sculptuur, schaal, pot, vaas, naambord of doos maken van klei en met engobe decoreren (hele dag)
  • een biscuitgebakken theepot, schaal of bord decoreren (dagdeel)

samenwerken: groepsactiviteit

  • een biscuit gebakken koffie/theeservies, gebak-set of nest schalen decoreren. Bij voorbeeld voor een bruidspaar of een speciale gelegenheid (dagdeel of hele dag)

  • een familie-, gezins- of groeps-totem maken (hele dag)

Ook uw eigen ideeën zijn bespreekbaar voor toetsing op haalbaarheid en tijd; dagdeel of hele dag.

 

dagdeel 4 uur € 52,50 per persoon; inclusief alle materiaal, stook, koffie, thee versnapering.

de workshop kan worden gehouden in de Ochtend van  9:00 - 13:00, Middag van 14:00 - 18:00 of Avond van 19:00 - 23:00

 

hele dag 8 uur € 115,00 per persoon; inclusief alle materiaal, stook, koffie, thee versnapering en lunch.de workshop wordt gehouden Van 9:00 - 17:00. De lunch tussen 12:00 - 13:00.


 

Raku workshop

Voor kleine groepen (maximaal 6 personen) kan een raku workshop worden verzorgd. Deze workshop is slechts een stook-dag(deel). Het vervaardigen van een object, biscuitstook en glazuur is hierbij niet inbegrepen. Er wordt alleen zelf meegenomen werk gestookt dat is biscuitgebakken en geglazuurd. Informeer naar de maximale grootte van de werkstukken.

dagdeel 4 uur € 37,50 per persoon; inclusief: stookkosten, koffie, thee, versnapering

hele dag 8 uur € 85,00 per persoon; inclusief: stookkosten, koffie, thee, versnapering en lunch.